Dankjewel Moeder Aarde, Vader Zon, Grootmoeder Maan en onze Voorouders.

Dankjewel aan moeder aarde, wonderschone planeet, in samenspel met vader zon, en grootmoeder maan dat jullie leven mogelijk maken. Een paradijs waar alles voorhanden is in zuivere vorm om ons mensheid te voeden, te beschermen, te verbinden, te delen, te helen en in liefdevolle verbinding met alles te leven.

We leven in een bijzondere overgangstijd, een kantelpunt om de illusie van afgescheidenheid te doorzien en op te staan om vanuit je hartkracht je liefdevolle licht te laten schijnen en te leven waarvoor je hier echt gekomen bent. Bewustwording van de illusie door bespelingen voor verwijdering. Het zuiver leven vanuit je hartkracht gaat volgens orde, verbinding en balans 'een boom weet welke boom ze is en is in verbinding met haar omgeving'. Leven volgens de natuurlijke tijd van 13 manen van 28 dagen en 1 dag buiten de tijd is door de Maya's op aarde gebracht en ze leefde mede hierdoor in harmonie met zichzelf en elkaar. De mensheid weet diep van binnen wat hij op aarde komt ervaren en dat is vrije wil vanuit je zuivere hartkracht. We worden er ons alleen niet meer van jongs af meer aan herinnerd in de westerse wereld. Onze verre voorouders weten het wel, hen eren en om begeleiding vragen om de verbinding weer te herstellen en te voeden vanuit zuivere liefde en compassie voor het heel-al.

 

Her-inneren.

Inspiratie om te her-inneren, te voelen, te herkennen en te besluiten om je te openen voor leven vanuit jouw unieke hartkracht. Leven en hoe jij graag vanuit je hart, in vrijheid wil bijdrage aan leven. Besluit vandaag de weg naar binnen te kiezen, in overgave aan jouw hart-weten en vertrouwen dat het samen-leven bedoeld is om te leven in het volle licht met gratie, genot en gemak. Je gezin van herkomst en voorouders tot en met zeven generaties terug (de 'package deal') te nemen zoals het is, ervoor te buigen zonder oordeel, want alles hoort erbij. En vanaf nu jouw eigen unieke weg te gaan vanuit je liefdevolle hartkracht.