No tempo zakelijk.

De magie van het woord.

Hallo ondernemer,

Ben jij je bewust van de 'taal' die jullie spreken binnen je bedrijf, met elkaar, over elkaar en naar buiten toe? 'Taal', de woorden die we spreken zijn energiedragers en de nonverbale communicatie erbij is magie! Woorden, dragers van energie, betoveren en in deze veranderende tijden is zuivere hartcommunicatie belangrijk.

Als HART-werkende eigenaar van je onderneming weet je dat jij een voorbeeldfunctie hebt en dat zuivere hartklanken communicatie verbindend en harmonie bevorderend is, zowel binnen het bedrijf als erbuiten!

Rapport maken, is een hartsverbinding maken welke de co-creatiekracht versterkt. Deze communicatievorm geeft vertrouwen, creativiteit en werkt helend. 

Laat magie leven... Ga samen de uitdaging aan om de magie van het woord haar werk te laten doen.

De magie van het woord workshop kan op locatie plaatsvinden.

Duur 2,5 uur 

De uitwisseling is excl. btw, reistijd en kosten.

Neem contact op voor meer informatie.

Hartkracht leiderschap.

Hallo ondernemer, ik zie je en ik hoor je. Als eigenaar van je bedrijf weet je dat je met regelmaat dient uit te zoomen, klopt het nog allemaal wat je aan het doen bent vanuit jouw innerlijke drive? Sta je op je 'geweten' plek? Beweegt het team vitaal? Mag er wat gebeuren maar weet je even niet precies wat. Of heb je behoefte aan inspiratie en creativiteit! Aan positiviteit, authenticiteit, spontaniteit en van hart tot hart sparren. Een sessie van bewustwording, inzichten en weer opgeladen door!

 

Wat mag ontstaan op basis van je vraag:

 • Inspiratie
 • Creativiteit
 • Verbindend gewaar-zijn
 • Systemisch waarnemen, je bedrijf en de mensen

Duur: 3 uur

Uitwisseling: €344,63 excl. B.T.W.

Locatie: Waalre, In mijn praktijk of wandelend door de natuur, wat past voor jou en het moment.

No tempo flow traject.

Het No tempo flow traject heeft als doel een shift in bewust-zijn te initiëren. Het is onze missie om een effectief, gerenomeerd en gevestigd begrip te zijn als het om transformatie processen gaat. Zowel persoonlijk als zakelijk. Voor eenieder op een kruispunt in het leven met een wilsbesluit om aan te kijken wat er is.

We werken vanuit een krachtig samenspel van o.a. Energiewerk (alles heeft een frequentie), NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) denkpatronen en overtuigingen, Familieopstellingen/ systemisch werk en coaching met paarden met als doel:

 • Van binding naar verbinding

 • Stevig gegrond op jouw plek

 • Meer vertrouwen, rust en flow in jezelf en het leven

 • Bezielend vanuit je hartkracht leven

 • Verbindend communiceren

Een unieke combinatie op de boerderij, in de natuur, omringd door dieren en ruimte. 

 

We zijn multidimensionale wezens bestaande uit verschillende niveau's: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Elk niveau heeft een eigen energie en samen creëren ze onze algehele staat van zijn. Disbalans hierin kan worden hersteld zodat je veel meer in lijn komt met je hartkracht. NLP en de effecten van taalpatronen en verbindende communicatie. We zijn samen met onze voorouders onderdeel van het familiesysteem wat werkt volgens de principes; orde, binding en balans. We kunnen als mens helende bewegingen maken doordat systemische zinnen je ziel raken en die van je familie zonder dat ze fysiek aanwezig zijn, in leven zijn, of niet meer. Het is magisch om de transformatie kracht ervan te zien en te ervaren.

Dit traject vind plaats op een boerderij omgeven door de natuur aan de rand van het Brabantse dorp Knegsel. 

Basis waar vanuit we werken:

 • Je frequentie versterken
 • Inzicht in denk-, taal- en gedragspatronen
 • Je plek nemen | systemisch werk / familieopstellingen
 • Je galactische signatuur vanuit de Maya Dreamspell her-inneren
 • Paarden en andere dieren als spiegel voor je gedrag

Het No tempo traject is uniek! Een diepe duik in de wondere wereld van het leven om jouw hartkracht, vertrouwen en daadkracht met elkaar in balans te brengen.

Hoe werkt het?

- Intensief kleinschalig dagprogramma

- Groepsgrootte: 6-10 deelnemers

- Traject duur: 13 dagen - startweek is di-woe-do-vrij + 3 weken woe-do-vrij 

- Tijden: van 09.30 tot 16.00uur

- Kosten en data: op aanvraag

- Locatie: Knegsel (Noord-Brabant)

 

Verbinden met het paard en jezelf.

De aantrekkingskracht van mens tot paard is wellicht het gevoel van vrijheid en (innerlijke)kracht. Het gaat dan om de diepe verbinding met jezelf, en vanuit je ziel contact maken met het paard. Een paard spiegelt je tot het oppikken van non-verbale signalen, waardoor je het paard en jezelf leert begrijpen en te ontrafelen en zo een liefdevolle verbinding maakt. Paarden zijn prachtige leermeesters of spiegels voor de mens. 

Ze tonen je dat er in moeilijkheden altijd mogelijkheden schuilen, want niet alleen mensen, maar ook paarden komen met een missie op aarde, en kruisen om die reden je pad. De verbinding met ze maken gaat alleen op basis van pure liefde. Tijdens de sessies ontdek je steeds weer nieuwe aspecten van jezelf als je spiegelt met paarden, een prachtig en helend proces.

Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen.

Geef me de wijsheid om te nemen wat ik niet kan veranderen. 

Geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien.

 

- Franciscus van Assisi (1181-1226) 

 

Systemisch kijken naar

Je bedrijf, de processen en het team.

Inzichten krijgen in gedrag en patronen voor:

 • Leiderschap van nature (wie ben ik)
 • Persoonlijke ont-wikkeling
 • Team dynamiek | persoonlijk en werkgeluk

Ervaar je als directeur, eigenaar of lid van het managementteam dat je meer spreekwoordelijke ballen aan het hooghouden bent i.p.v. datgene waarvoor je op die stoel plaatsnam? Dat je steeds vaker vastloopt? Dat het plezier en de 'flow' steeds vaker ontbreekt en dat je soms het gevoel hebt de controle te verliezen. Dan sta je op een mooi punt. Deze triggers zijn uitnodigingen om naar binnen te keren en te luisteren naar jouw innerlijke stem en wat deze je allemaal verteld.

Werkvormen:

 • Persoonlijke sessies
 • Maatwerk voor teams

(eigenaarschap, (persoonlijk)leiderschap, teamdynamiek, missie)

 • Dag programma op locatie of op onze locatie in de natuur in Knegsel

 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Flower of life

 

De Flower of Life, ofwel 'Bloem des Levens'  is een krachtig geometrisch symbool van 19-cirkels, bekend als het scheppingspatroon en een oeroude metafoor voor de verbondenheid van al het leven in het universum.