Hallo mooi mens,

 

De 20 gezichten ofwel galactische archetypen nodigen je uit om in je rol als Sluiter van de Cyclus te stappen. Nu de geschiedenis cyclus zich sluit, en wij ons bevinden in Midden-Tijd, dalen de galactische archetypen in om ons in kracht bij te staan. Eenmaal verbonden met de krachtvelden van je archetypen zullen de profetische krachtlijnen van de Galactische Maya door je heen vloeien, je in staat stellend de nieuwe Aarde en de nieuwe tijd tot manifestatie te dromen.

-Bron

Ix Carien.

Ix is het veertiende Zonneteken van de twintig gezichten van de Zon. Als Ix, mensenmens, coach en adviseur sta ik naast je met jouw hulpvraag. Of het nu gaat om een vraag op persoonlijk vlak voor meer inzicht in gedrag en patronen, of bedrijfsmatig? Mijn bijdrage is afstemmen op jouw hartkracht en deze weer her-inneren, jouw energieveld herstellen en je blauwdruk activeren.

Hoe weet een zaadje dat het een boom, bloem, dier of een mens moet worden... Het wonder van de schepping bevindt zich in onszelf en in alles om ons heen!

Ik werk vanuit de visie 'Heelheid ligt verborgen in het contact met de schaduw'. 

In de afgelopen 25 jaar heb ik twee richtingen gevolgd en gecombineerd als het proces er om vroeg. 

- De reis van een merkorganisatie, als merkstrateeg, adviseur (missie/ visie/ strategie) Merken/ klanten o.a.: Chokay,  Houben worstenbrood,  Coco&Sebas,  Fiks,  Aimée the label.

- Mens en leven op moeder aarde, als Ix en  opsteller op basis van:

 • De 20 gezichten van de schepping, de zonnezegels - de Maya's leren ons dat er een blauwdruk ligt van liefde en perfectie in de schepping, waarin alles met elkaar verbonden is en waarin alles werkt volgens universele wetten.
 • NLP - Neuro linguïstisch programmeren 
 • Opsteller Familie / Systemisch werk
 • Het medicijnwiel numerologie (methode Maarten Oversier)
 • Het medicijnwiel de weg van de 4 archetypen (de slang - de jaguar - de kolibrie - de condor)
 • Reiki

 

In Lak’ech Ala K’in, Maya groet (ik ben een andere jij, samen zijn we één).

Carien Prince

Team.

Trots op en dankbaar voor een team van gepassioneerde vakmensen met dezelfde drive, ieder vanuit de eigen kracht en kwaliteiten. En zo zijn we er in de beste vorm voor jouw ont - wikkeling.

Guus.

Guus - Opmaat coaching

Zeer ervaren en passioneerde trainer, opleider en coach. Guus is zoals ze zelf zegt; 'gevallen' voor NLP, 'geroepen' door familieopstellingen en gefascineerd door familieregels. Maar bovenal is ze een fijn, scherpzinnig en bezielend mens en werkt en leeft ze vanuit de visie 'alles hoort erbij', dat is Guus.

 • NLP
 • Familieopstellingen
 • Systemisch werk
 • Familieregels
 • Mbraining

Charlotte.

Charlotte - Voorwaartscoaching

Opgewekt, no nonsens en puur natuur mens. En wat een liefdevolle verbinding is er tussen Charlotte en haar paard. En ook de andere paarden in haar omgeving willen met liefde samenwerken om jou te laten zien wie je van nature bent en waar je nog vertrouwt op overtuigingen i.p.v. je hartkracht. Charlotte maakt met haar coachen met paarden onderdeel uit van het No tempo traject.

Peter & MJ.

Peter en MJ (Mary Jean) - Hoeve Verweij

Peter en MJ hebben 2 jaar geleden het roer omgegooid en het zakelijk georiënteerde leven in de suburbs van Chicago verruild voor het boerderijleven in het Brabantse buitengebied van Knegsel en runnen ze hier met veel toewijding Hoeve Verweij. En het is niet zomaar dat we bij ze ons 10 daagse No tempo traject voeren. We zien allemaal wat de bijzondere effecten zijn van werken met paarden, geiten, ezels en kippen. Een belangrijk onderdeel van het No tempo traject!

Quirine.

Quirine - Lichtwerkers, is een zachte en sprankelende dame die feilloos aanvoelt, uitnodigt en begeleidt. Ze begeleidt de cacao ceremonie. Quirine en de cacao nodigen je liefdevol uit om de weg naar je binnenwereld te maken en licht te brengen naar wat getransformeerd mag worden, zodat je dieper contact kunt maken met je zielenopdracht. Steeds een laagje dieper.

Vertrouw op jouw hartkracht, ze weet de weg!