Hallo mooi mens,

Als initiatiefnemer is het mijn levensdoel om Casa no tempo een inspirerende, rustgevende en veilige plek te laten zijn voor transformatie processen om (uiteindelijk) met gratie en gemak je levensdoel te leven. Erg dankbaar dit te mogen doen op een bijzonder mooie plek op het Brabantse platteland. En dat kan uiteraard alleen als er een sterk en ervaren team is die mede de Casa no tempo filosofie – Je doet wat je denkt met verve uitdragen. Het is telkens weer een magische reis startend vanuit het wilsbesluit dat deelnemers nemen om hun lot aan te kijken en de weg van binding naar verbinding met hun eigen missie te gaan.

In mijn leven tot nu toe heb ik twee verschillende richtingen gevolgd: één is merkstrategie/ positionering en bedrijfsadviseur en twee is mens, gedrag en leven op planeet aarde. Dankbaar en fascinerend hoe deze twee stromen met name de afgelopen 20 jaar mijn leven tot een prachtige reis maken.

werkervaring

  • Systemisch werk / familieopstellingen, gecertificeerd
  • Coaching NLP, gecertificeerd
  • Adviseur en coaching ondernemers voor missie / visie / merkstrategie
  • Reikimaster

In Lak’ech Ala K’in, Maya groet (ik ben een andere jij, samen zijn we één).

Carien Prince

Levensdoel ofwel roeping

Jouw levensdoel wil geleefd worden. Dat klopje op je schouder, die fluistering in je oor, dat wat je moeiteloos en met plezier vanzelf doet. We hebben vaak niet geleerd om hier actief naar te luisteren en het belang ervan te ont - dekken. Vaak gebeurd er iets waardoor je verlangen weer wordt aangewakkerd, noem het een roeping om je levensdoel te leven.

Het is onze natuurlijke roeping om even naast je te zijn, in volle aandacht, terwijl jij jouw diepgaande verkenning gaat om te ontdekken wat jouw ware roeping is en wat je nog belemmert (De mogelijke saboteurs in jou: schuld, schaamte en angst), om het te leven.

 

Team

Trots op en dankbaar voor een team van gepassioneerde vakmensen met dezelfde drive, ieder vanuit de eigen kracht en kwaliteiten en zo zijn we er in de beste vorm voor jouw ont  - wikkeling.

Guus.

Guus - Opmaat coaching

Als zeer ervaren en passioneerde trainer, opleider en coach maar bovenal als mens tot in haar diepste kern gefascineerd en geraakt door wat een mens beweegt, de binding van systemen waar we in zitten, 'alles hoort erbij' principe en het vol overgave gade slaan van wat een systeem laat zien en nog veel meer... Bezielend en geboeid door het leven, dat is Guus.

mbraining

voor NLP gevallen

door familieopstellingen geroepen 

gefascineerd door familieregels

Quirine.

Quirine - Lichtwerkers, is een zachte en sprankelende dame die feilloos aanvoelt, uitnodigt en begeleid. Ze begeleid de cacao ceremonie. Quirine en de cacao nodigen je liefdevol uit om de weg naar je binnenwereld te maken en licht te brengen naar wat getransformeerd mag worden zodat je dieper contact kunt maken met je zielenopdracht. Steeds een laagje dieper.

Ester.

Ester - Blescoaching.

Een avontuurlijk natuurmens, steeds weer ontroerd en verwonderd over de schoonheid van al het leven. Liefst buiten te vinden met paarden in haar omgeving omdat ze steeds weer ervaart hoe helend en veelzeggend het contact tussen mens en dier kan zijn. Paarden accepteren onze aanwezigheid als onderdeel van het geheel. In het contact met de paarden kan jij jouw krachten, kwaliteiten en valkuilen ontdekken. 

Charlotte.

Charlotte - Voorwaartscoaching

Opgewekt, no nonsens en puur natuur mens. En wat een liefdevolle verbinding is er tussen Charlotte en haar paard en ook de andere paarden in haar omgeving willen met liefde samenwerken om jou te laten zien wie je van nature bent en waar je nog vertrouwd op overtuigingen i..p.v. je hartkracht.

Als je vertrouwd op jouw hart en zielskracht, kan iets anders er niet meer voor je zijn.

Casa no tempo | Carien Prince | hallo@casanotempo.nl | T. 06 245 149 00 | Best en Waalre, bij Eindhoven